Senior Voyage Tara Buzaului - 4 Zile

Senior Voyage Tara Buzaului

Date de plecare : 20.06, 05.09, 26.09.2022

Pret: de la 159 Euro /persoana/pachet.

Itinerariu: Enigmele Țării Buzăului : Biserica dintr-o Piatră – Castrul Roman Pietroasele – Sărata Monteoru – Valea Teancului – Vulcanii Noroioși Muzeul de Chihlimbar – Biserica Rupestră Aluniș – Buzău – Conacul Marghiloman – Mănăstirea Ciolanu – Măgura – Valea Niscovului

Lași în urmă zarva capitalei și, la nici 150 km, dai peste cea mai frumoasă țară pe care înca n-ai vizitat-o: Țara Buzăului. Un amalgam de .experiențe care mai decare, ce te vor umple pe tine de uimire, iar pe telefonul tău de sute de poze imposibil de șters. Căci cum să nu vrei să păstrezi imaginea celui mai mare și valoros chihlimbar din lume, de la Muzeul Colți? Sau a vulcanilor noroioși care parcă te teleportează pe un adevărat relief lunar; .sau a așezărilor rupestre din Munții Buzăului, transformate de călugarii sihaștrii în tainice biserici; sau a conacului Marghiloman, superb restaurat, unde dacă închizi un. pic ochii parcă te simți în mijlocul petrecerilor faimoase de la început de secol XX ale omului politic cu același nume. Toate acestea și multe altele, la o aruncătură de băț de casa ta.

Tezaurul “Closca cu puii de aur” : Povestea Tezaurului „Cloșca cu puii de aur” începe în localitatea Pietroasele, locul în care a fost .descoperit din întâmplare de doi țărani în anul 1837. Datează din secolul al IV-lea și până la descoperirea lui Tutankamon, în 1923, a fost principalul .tezaur din aur al lumii. A participat la Expoziția Universală de la Paris din 1867, unde a fost admirat și .de împăratul Napoleon al III-lea, fiind prima ieșire în lume a României.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Senior Voyage Tara Buzaului

Senior Voyage Tara Buzaului

Zi 1
Ziua 1: București – Crucea Manafului - Biserica dintr-o Piatră - Castrul Roman Pietroasele – Sărata Monteoru – Valea Teancului - Buzău (165 km)

Zi 2
Ziua 2: Vulcanii Noroioși – Berca - Casa Memorială Vasile Voiculescu – Muzeul de Chihlimbar – Biserica Rupestră Aluniș (aprox. 190 km)

Zi 3
Ziua 3: Buzău – Conacul Marghiloman

Zi 4
Ziua 4: Măgura - Mănăstirea Ciolanu – Valea Niscovului (aprox. 210 km)

Tariful include :

  • 3 nopți de cazare la hotel 4* în centrul Buzăului
  • Mic dejun și cină + un pahar de apă și vin la masă
  • Vizite conform descrierii
  • Transport cu autocar/ microbuz modern, cu climatizare
  • Ghid însoțitor pentru întreaga perioadă

Tariful nu include :

  • Asigurarea storno
  • Taxe și cheltuieli personale
  • Intrările la obiectivele turistice
Expand/Inchide
Observatii :

Tariful afișat este pentru loc în cameră dublă.
Unitatea de cazare menționată în acest program poate fi modificată, în acest caz agenția oferind o alternativă similară.
Ca urmare a pandemiei coronavirusului, partajalele nu pot fi onorate in 2022.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Autocar