Gaseste Vacanta Perfecta!

holiday

Gaseste Vacanta Perfecta!

Pan European Travel a pregătit oferte cu discount de 35% din preţul pachetului de bază.  Astfel, ofertele pentru Turcia, sejur de şapte zile, încep de la 350 euro, pentru Tunisia, tot şapte zile, de la 400 euro, iar o vacanţă în Grecia cu autocarul pleacă de la 100 euro/persoană.  Pentru Egipt, o vacanţă ce include o croazieră-circuit, porneşte de la 600 euro, la aceste valori adăugându-se taxele de aeroport.

Printre ofertele generale de sejururi şi vacanţe în Turcia, Grecia, Tunisia, litoralul românesc etc., vom promova şi excursii. la parcul de distracţii Disneyland din Paris, Europa Park din Germania, destinaţii exotice precum Dubai, Zanzibar, Maldive, Cuba, Mexic, Iordania, pachete. şi circuite turistice pentru seniori, croaziere în Fiordurile Norvegiei, Marea Mediterană, Marea Baltică, Marea Caraibelor, etc.

Conform estimărilor sale, compania va realiza o creştere cu circa 25-30% a vânzărilor în perioada târgului, faţă de ultima participare.

Participarea la târgul de turism este o constantă a activităţii noastre, care ne permite să interacţionăm. cu un număr mai mare de clienţi, să ne facem cunoscute ofertele şi să stabilim o relaţie mai personală, directă cu turistul, lucru. absolut necesar în zilele nostre când tendinţa este ca online-ul să deţină supremaţia. Ultima participare la târgul de turism a fost în noiembrie 2019, fiind, atât. pentru noi cât şi pentru clienţii noştri, un adevărat success în special prin contractrea unui număr mare de sejururi cu preţuri reduse early-booking.

Rezerva vacanta ta la Pan European Travel.

Gaseste Vacanta Perfecta !

S-ar putea sa iti placa...