Cele mai cautate destinatii de vacanta !

christmas

Cele mai cautate destinatii de vacanta !

Cele mai căutate destinaţii de Crăciun sunt în România, iar de Revelion românii merg la schi în Austria ori la plajă în Egipt, Sri Lanka şi Thailanda.

Odată trecută liniştea de la finalul sezonului estival, din luna octombrie activitatea din turism a început să crească din nou susţinută de cererile. pentru Revelion, pentru sejururi la schi şi, chiar de cererile pentru vara 2020, în cadrul ofertetelor de early-booking. Pentru Crăciun, cele mai căutate locuri sunt. în România, românii caută să închirieze vile, de exemplu în Maramureş, să petreacă în stil tradiţional. Iar pentru Revelion, foarte solicitate au fost Egipt, Sri Lanka, Thailanda, dar. şi destinaţii de schi în Austria şi Serbia.

Dacă despre Revelion nu sunt multe de spus (cererea este oricum mare), se înregistrează solicitări în creştere pentru. alte domenii schiabile, alături de clasica Austrie, făcându-şi loc destinaţii mai noi şi mai accesibile precum Kopaonik – Serbia şi Jasna – Slovacia.

De asemenea, în ultima perioadă, din partea. turiştilor români s-au înregistrat din ce în ce mai multe solicitări pentru zonele mai îndepărtate şi exotice.

Am înregistrat o  creştere a cererii şi pe segmentul de exotice, noi având clienţi în Thailanda, Singapore, Indonezia, Malaezia şi Sri. Lanka, Mexic, precum şi pe cel de ascensiuni montane “accesibile din punct de vedere tehnic”, precum Mont Blanc, Kilimanjaro, Aconcagua, Elbrus, Lenin. Un segment important din portofoliul nostru, în care ne-am şi specializat  de altfel, şi pentru care avem. solicitări, îl reprezintă excursiile pentru ‘copii şi părinţi’ în parcurile de distracţie din Europa: Disneyland Paris – Franţa, Gardaland-Italia, Europa. Park -Germania. Credem că trendul ascendent din ultimii ani se va menţine în continuare.

Solicitările pentru week-end-urile prelungite au fost de asemenea. în creştere atât pentru staţiunile de pe litoralul nostru, cât şi pentru litorarul din ţara. vecină, Bulgaria, destinaţii precum Albena, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Balcic, fiind pline de turişti români.

Rezerva vacanta ta la Pan European Travel.

Cele mai cautate destinatii de vacanta !

S-ar putea sa iti placa...